Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Gezondheid

Een Reiki behandeling

Reiki

 

Een reiki behandeling is een gevoel van verbinding tussen de therapeut en de cliënt. Het helpt om een wijd en soms onbekend venster op de wereld te openen dat intens troostend is. Reiki is geen religie, is niet door alle religies aanvaard, en is geen magische geheime techniek. Het is juister te zeggen dat reiki een techniek van verbinding is, die veel mensen hebben gehad en zich bewust zijn van de effectiviteit ervan.

Het basisconcept is dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Dat we genezing kunnen doen en voelen voor onszelf en voor anderen als we bereid zijn de juiste energie op het juiste moment uit te zenden. Velen van ons zijn zich er ook van bewust dat we dit voor onszelf doen en velen hebben ontdekt dat reiki daarbij een hulpmiddel is.

Een reiki behandeling is een zelf-empowerend proces, dat helpt om obstakels voor een gelukkige levenservaring uit de weg te ruimen. Het eerste wat een reikibeoefenaar moet doen om te kunnen werken is geloven in de beoefening. Geloof kan worden onderverdeeld in de volgende drie punten:

1. Energie is een zeer krachtige energie.

De beoefenaar moet die energie kennen en geloven. Mensen zoeken naar een leven van evenwicht en harmonie. Elke handeling is energie. Je kunt niet rennen met kracht, maar je kunt ook rennen zonder kracht. Heb je ooit geprobeerd te mediteren of een fysieke taak uit te voeren en plotseling merkte je dat je gedachten in een andere richting stroomden? Dat was energie in beweging.

2.Een Reiki beoefenaar moet in contact staan met zijn “instinctieve” bewegingen.

Energie wordt vaak verzameld. Je moet in contact staan met wat “instinctief” is in een beweging en hoe je dat kan omzeilen indien nodig. Een goede vuistregel is: Als het niet goed voelt om te doen, is het geen goede energie. Iets dat niet tot je comfortzone behoort, zal onaangenaam aanvoelen en je zult uiteindelijk een gevoel van verlies krijgen en willen veranderen.

3.Een Reiki beoefenaar moet de energie voelen.

Als we ons richten op de beoefenaarshandleiding als voorbeeld, zal het opvallen dat de meesten de neiging hebben een “Virginia gemodelleerde” beweging te gebruiken voor dit werk. De beweging is eigenlijk een combinatie van drie stappen. Eén is een klassieke stap in deze beweging zoals de “ailing out” die een overbelastingspositie is samen met de roll out positie in een zweepslag beweging.

De “intentie” deel van de beweging is de laatste stap in het proces. Virginia is een onderdrukking van de geest, het lichaam en de geest. Het is een manier om jezelf te verwijderen van stress en een actie om afstand te creëren van de beoefenaar naar jou. Met Virginia gebruik je een figuur-acht om de beweging voort te zetten maar met een aanraking en gevoel voor de energie. Maak je niet te veel zorgen over het bewegen van het lichaam dat vaak het werk doet.

Het is nuttig je een moment in je leven te herinneren, misschien uit je kindertijd, toen je iets ervoer (een moment van geluk of vreugde) en je dat voor langere tijd herinnerde. Je verbindt je dan spontaan met dat wat je beleefde en het blijft een deel van je leven.

Net zoals bij de achten, zal de beoefenaar de beweging niet “initiëren”. Het zal gebeuren wanneer de beoefenaar zich in een bepaalde richting getrokken voelt en de afstand van de beoefenaar tot de cliënt (en de bron) afneemt. Wanneer dit gebeurt, kan de beoefenaar WarbeachBecause de beoefenaar heeft deze dingpunten al – het is slechts een uitnodiging – de verbinding is in dit geval intentioneel en het gebeurt. Voor meer over waarom dit belangrijk is, lees de artikelen over “Destiny” en deocrystalsur Advent kalender.

Een Reikibeoefenaar heeft misschien net zo weinig behoefte aan een behandeling als een pizzabezorger. Maar, er een krijgen is goed voor de handdruk en de verbinding die in een behandeling wordt bereikt. Het is mogelijk dat een bepaalde healing beoefenaar door de jaren heen een persoon of twee, of zelfs drie, heeft ontmoet en voor hen een deel van de levende genezingsreis is geworden. Reiki helpt hen ook.

Naast de verbindingen met specifieke beoefenaars, biedt de reiki energie die aan een cliënt wordt aangeboden ook een verbinding die vreemd is aan beide beoefenaars. De stroom van energie door de handen van de beoefenaar en die van de cliënt is een dynamische harmonie. Het is een verbinding, de spirituele energie van vriendelijkheid die geneest op zeer eenvoudige, niet-invasieve manieren. Dit is een theorie die ruimschoots is bevestigd tijdens sessies. Tijdens de healing sessie worden uitkomsten gezien als ofwel: de cliënt leert zijn problemen kennen, ontvangt een geschenk, of wordt in een oordeel en zelfveroordeling gebracht – wat allemaal volkomen normaal is.

 

LEES MEER : 

Talentenspel

Spiritueel coach

Author Image
Jean Fleming