Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Gezondheid

Het belang van accreditatie

Bodyscan

Voor degenen die de body scan willen ondergaan, zijn er enkele regels die gevolgd moeten worden. Het zou veilig zijn om een gezondheidscentrum te bezoeken dat alle nodige accreditatie en veiligheidsuitrusting biedt. De scan moet worden genomen door mensen die geschikt zijn voor de procedure. Iedereen moet er zeker van zijn dat hij of zij in goede gezondheid verkeert om de scan te ondergaan. Nadat de pati├źnt het groene signaal heeft gekregen, kan hij zich langzaam ontspannen en rust nemen.

Meestal zijn mensen bang voor de scan, maar na de scan zult u weinig tot geen pijn in het lichaam ervaren. De enige uitzondering hierop is wanneer u te maken krijgt met bloedingen. Bloedstolsels zijn altijd eng, maar niets om u zorgen over te maken. In de meeste gevallen is het effect van de scan onmiddellijk merkbaar. U zult waarschijnlijk binnen een paar uur een gewichtsverlies tussen 40% en 80% kunnen vaststellen.

U kunt gemakkelijk een test thuis laten uitvoeren zonder dat u daar pijn of ongemak van ondervindt. De test maakt gebruik van een klein ultraviolet licht dat tot 15% van het lichaam doordringt, afhankelijk van de dichtheid van het te onderzoeken weefsel. Voor degenen die een scan zullen ondergaan, is er in het begin een lichte pijn voelbaar, die na een paar minuten zal afnemen. Dr. bestralingspijn blijft ‘s nachts onder uw huid, en u kunt het gebied gewoon wassen met antiseptische zeep en water. U kunt ook een ondersteunende slang hebben die u de hele nacht doorvoert om het ongemak te verlichten. Terwijl u rust, wordt de slang gebruikt om een constante zuurstoftoevoer in stand te houden, zodat uw huid energiek en helder aanvoelt. Het hele proces neemt gewoonlijk niet meer dan 45 minuten in beslag, inclusief de tijd die nodig is om het filter te vervangen.

Mensen die van jongs af aan in ziekenhuizen zijn geweest, zijn meestal bang voor ingrepen die door vreemden worden gedaan. Daarom is rustig zitten en toekijken een goed alternatief. Lezen en luisteren naar de verhalen van anderen kan u helpen u voorbereid te voelen op wat er komen gaat. Of u nu wakker wilt blijven of gewoon uw ogen wilt sluiten, luisteren naar de verhalen van anderen kan u helpen u ontspannen te voelen, net zoals u bent aangekomen.

U kunt ook ‘s nachts uitslapen om ervoor te zorgen dat u ‘s ochtends in goede vorm bent. Veel mensen blijven tot laat in de nacht op om te studeren, aan een project te werken, of iets anders te doen om bezig te blijven. Met uitslapen kunt u hetzelfde doen, maar dan vanuit uw eigen huis. U kunt tot laat in de nacht studeren, aan uw project werken, of enkele passages uit een boek bestuderen waarin u ge├»nteresseerd bent. Het is altijd aangenaam om te lezen in een schemerige kamer, verlicht door de gloed van een paar zachte gloeilampen, en u kunt de hoek gemakkelijk aanpassen aan uw gewenste leeshouding.

lees meer:

Author Image
Jean Fleming