Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Gezondheid

Het Magnetic Resonance Imaging System

Body scan

 

De Magnetic Resonance Imaging (MRI)-technologie

Een body scan wordt uitgevoerd om het lichaam te onderzoeken door het magnetische veld te detecteren, dat verschilt van het statische magnetische veld dat door botten wordt geproduceerd. Het magnetische veld van de MRI tikt op een gezond gebied terwijl een diagnostisch team de resultaten in real time analyseert. De normale magnetische kracht van MRI varieert van .01-1. Deze verschillende niveaus van magnetische kracht produceren verschillende hoeveelheden energie die worden gemeten met behulp van een MRI-scanner. Het onderscheiden van gezond weefsel van ziek weefsel is de sleutel tot elke test om de resultaten te variëren, anders zouden de scanresultaten volkomen waardeloos zijn.

Lunch en leren

Kinderen die voor de scan lunchen kunnen ouder zijn dan degenen die de scan daadwerkelijk ondergaan .MRI’s zijn niet pijnlijk en leveren interessante informatie op. Tijdens de lunchpauze kan een typische MRI-patiënt vragen stellen, een gezinspauze houden en zelf een rondje om de machine lopen.

Over het algemeen duurt een scan 30 tot 60 minuten. lunchpauze of een eventuele wachttijd tussen de tests in, hangt af van hoe druk het onderzoek is. Voor de lunch zal het apparaat de patiënt vragen een latex handschoen aan te trekken. Dit is toegevoegd om er zeker van te zijn dat de patiënt echt klaar is voor de scan. De patiënt wordt dan in een MRI-cilinder geladen die voor of achter het bed rijdt, afhankelijk van de richting waarin de patiënt wordt geïnjecteerd.

De scan zelf zal worden gemeten met een body scan gids, dat is een helder verlichte surround die de chirurg in staat stelt om het gebied dat de scan zal worden geplaatst te verkennen. Voordat de scan begint, zal het apparaat de patiënt een licht kalmerend middel toedienen, waardoor hij kan rusten voordat de procedure begint.

De MRI-scan zelf wordt uitgevoerd met verschillende beeldvormingstechnieken. Enkele van deze technieken zijn:

Behandeling voor de scan

Als de patiënt een medisch noodgeval heeft of zwanger is, moet hij/zij bellen en bevallen. De arts zal dan beslissen of de patiënt vóór de scan IV antibiotica toegediend moet krijgen. Deze kunnen effectief zijn om een infectie van de urinewegen, een zogenaamde UTI, te helpen voorkomen.

Er zijn verschillende andere procedures die kunnen worden uitgevoerd voor het maken van de MRI-scan. Deze omvatten:

Algemene Missie

De patiënt heeft geen gelegenheid om gezichtsuitdrukkingen te maken zoals glimlachen en lachen tijdens de procedure. Er is een vereiste dat de patiënt in aseat is. Dit kan zijn tegen het einde van de procedure waar de machine een foto zal nemen van de structuren van het lichaam om een betere studie mogelijk te maken.

Juiste circulatie

Ook moet de patiënt op het moment dat de scan wordt gemaakt op de operatietafel liggen. Aangezien de scan vooral in de borststreek zal plaatsvinden, zal dit ervoor zorgen dat de patiënt de best mogelijke resolutie krijgt. Het risico op bloedstolsels neemt toe tijdens dit deel van de procedure. Als er een bloedstolsel wordt gevormd, zal de machine de arts daarvoor waarschuwen.

 

LEES MEER : 

Vitaliteit scan

Author Image
Jean Fleming