Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Gezondheid

Hoe elimineer je negatieve ongewensten,

 

 

 

Zij (Aminah) was pas twee toen haar moeder haar naar mijn hypnotherapie praktijk in Torrance bracht.

Voor degenen die niet bekend zijn met hypnotherapie, het is een techniek die helpt om negatieve ongewenstheden, dat wil zeggen verontrustende emoties en problemen uit uw leven te verwijderen. Met deze behandeling bereikt u wat men een geleid resultaat noemt. Met andere woorden, je problemen zullen beter worden of je leven zal heiliger worden als je erin geslaagd bent om de dingen die je stress, problemen, angst en druk geven te elimineren.

Deze oefening werkt vooral wanneer je door problemen gaat, omdat ze helpt die denkpatronen en lichamelijke reacties los te laten die de gewoonten of verwachtingen scheppen die je geest schaden. Om ons uit deze discussie te leiden, moeten we weten wie we zijn en waar we van gemaakt zijn. Als je je vinger in je mond stopt, plant je alleen maar de zaden van bezorgdheid en angst. De vinger herinnert je er ook aan dat je een bang mens bent, dus het planten van de zaadjes maakt het alleen maar erger.

Je begint dan situaties te vermijden waarin je oog in oog staat met andere mensen. U begint zich af te zonderen en op uw beurt hebt u het gevoel dat u uzelf verliest. Uw persoonlijkheid begint te veranderen en na verloop van tijd slaagt u erin problemen in uw leven te creƫren door geen contact meer te hebben met vrienden en familie.

Nu maak je je altijd zorgen over het achterlaten van onuitgesproken opmerkingen die als negatief kunnen worden opgevat en je bent bang om mensen te vragen het huis uit te gaan. Voor je het weet, heb je een stoornis die je dokter niet kan diagnosticeren.

Meer en meer voelt u zich gefrustreerd omdat u niet in staat bent in de wereld te functioneren zoals u dat gewend was. Tegen die tijd heb je vooral evenwichtsstoornissen in je hoofd. U sluit zich af van de buitenwereld en het gevoel van angst en zorgen doordringt uw leven. Het ergste van alles is dat u niet meer met uw familie en vrienden kunt omgaan, zich verdrietig voelt en opvoeders multiple sclerose ontwikkelen, net nu uw toestand erger wordt.

Op dit punt wordt u gedwongen een reeks tests te doen die u uiteindelijk naar een aocrinoloog leiden die u behandeling weigert omdat hij niets kan vinden dat mis is met uw lichaamsfuncties. Na meer dan tien jaar lijden, geen geluk hebben en duizenden dollars uitgeven aan behandelingen en tests, kom je er dan achter, nadat al je geld op is, dat er niets aan de hand is!

Helaas, na zo lang te hebben geleden, realiseer je je dat je de weg kwijt bent en als je niet met een behandelingsplan komt, ben je gedoemd om de gevolgen te dragen.

Je begint weer te twijfelen aan alles wat je eerder voor waar had aangenomen. Je begint aan jezelf te twijfelen, asaline waarom zou ik zo ver gevallen zijn. Je kijkt zelfs in de spiegel en vindt het antwoord, “Ik zie er dik uit, dik als aninieto.”(Ik verving het latijn voor het engels wat mijn schrijven aanzienlijk verbeterde).

Je verliest je interesse in seks, je begint te eten om aan te komen en je begint zelfs je metabolisme te manipuleren door te eten tot het punt waarop je bijna verhongert. Je onbewuste obsessie met grootte en vorm bedreigt je wezen.

Je gaat er ook mee om door een nerveuze eetbui te krijgen en emotioneel te gaan eten, wat je veel pijn en persoonlijk leed berokkent.

Je leeft nu in een wereld waar je metafysisch gevangen zit. Door deze gevangenschap voelt u zich paradimensionaal. U bent in oorlog, psychologisch, met uzelf. Je raakt verdeeld en voelt je machteloos over hoe je eruit ziet. U bent gereduceerd tot een lichaam dat u toebehoort, een lichaam dat u kunt controleren en een lichaam dat u kunt geven.

Lees meer…

Coach Den Bosch

Coach Uden

 

Author Image
Jean Fleming

Previous Post

Next Post