Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Gezondheid

Hoe te bewegen van een onproductieve,

Persoonlijke groei en ontwikkeling

 

Om van een onproductieve, door eigen toppen gedreven, losgekoppelde toestand te komen tot de volledige expressie van een uitmuntend leven, zijn er enkele basisvaardigheden en -acties nodig.

shots gelden van de eerste bullet tot deze derde bullet. “Want was de beste opleiding die men kan krijgen is door ervaring.”

– Beslis wanneer u visueel inferieur bent aan iemand anders die in uw omgeving bestaat. Daarom is de enige manier om herhaaldelijk uw vaardigheden bij te schaven het mentaal nemen van de beslissing om een formele (of vermeende) opleiding te volgen om lid te worden van een sportschool en anderen te spiegelen.

– Zoek een persoonlijk doel en stel je geest open (niemand dwingt je om te veranderen). Zeg nooit nooit tegen iets.

– Kijk in de spiegel met trots op je nieuwe vaardigheden. Zie de veranderingen in je gezicht, je nieuwe kapsel en de transformatie van je fysieke verschijning.

– Op mijn website vindt u een selectie van gerelateerde video’s, foto’s en getuigenissen. Zie dit als waar veel therapeuten, dokters, trainers zich aan moeten onderwerpen voordat ze hun kunst leren. Vraag het aan Good News zenders en ze zullen het behandeld hebben. Het is nooit een verspilling om minstens één boek per dag te lezen dat waarde brengt en anderen dient.

– Blijf onderwijzen, leren en kritisch denken. Er zit een grote werkethiek in ons allemaal. Kijk dat de Goed Nieuws zenders en huidige nieuws organisaties die op hun bureau kunnen slapen en nooit een auto gebruiken, ook goed betaald krijgen.

– Let op de Burenactie transformerende groei die ik “tactieken” noem. Deze concepten zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ontwikkeling en de principes die ik onderricht en zijn succesvol geweest iedere keer dat ik deze concepten in het verleden heb gebruikt.

– U kunt geen bedrijf laten groeien zonder een team samen te stellen en hen te helpen wederzijds succesvol te worden. Zoek een mentor in uw omgeving en lees de boeken die geïnspireerd zijn door succesvolle mensen in uw vakgebied.

– Schrijf alle cursussen/programma’s op die je gelezen hebt. Speel volwassen, haal wat van die boeken op band met de lessen in volle kracht opgenomen, zodat kinderen kunnen begrijpen wie je bent en hen kunnen motiveren om leiding te zoeken voor hun wereld.

– Realiseer je de simpele waarheid: “Ik ben een leider. Ik leid mensen. Ik help ze vertrouwen te krijgen en te groeien. Ik daag ze uit om verder te gaan dan hun comfortzone.”

1. Lees verhalen over mensen die een aantal van de belangrijkste levensveranderende en zakelijke einddoelen hebben bereikt die je nu, in het huidige jaar, zult realiseren.

2. Lees theags van mensen die belangrijke doelen hebben bereikt die nog niet zijn bereikt.

3. Zoek steun en advies bij iemand die een soortgelijke reis heeft doorgemaakt; een levenscoach zou nu goed zijn.

4. Vraag een aantal mensen of zij een advies of training willen delen die hen heeft geholpen te groeien .

5. Waardeer de kans om jezelf en je doelen beter te leren kennen.

6. Doe wat nodig is om SMART-beslissingen te nemen.

7. Vraag anderen hoe zij u consequent kunnen helpen.

8. Neem een verantwoordings partner die niet wil dat je evenveel doet als zij. Kun je iemand beter vinden.

9. Lees de beste boeken die je kunt vinden over jezelf.

10. Neem een verplichting op u en lees minstens een uur per dag iets wat u energie geeft.

11. Houd een dagboek bij. Schrijf elke dag je successen op.

12. Lees consequent tijdschriften over persoonlijke ontwikkeling.

Het idee bij het veranderen van iets is om het voordelig voor u te maken.

De weg naar transformatie. Met inspanning kan je transformatie plaatsvinden. Het vergt wilskracht, focus, toewijding, inspanning en planning. Het vergt het toepassen van de transformationele ideeën in dit artikel in de loop van de tijd totdat de gewoontes en handelingen die je ooit op een niveau van Transformationele “Diness” brachten zijn vervangen.

 

LEES MEER : 

Meditatie cursus

Author Image
Jean Fleming