Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
General

Hoe u het meeste uit uw leven kunt halen

Wij, bij Path of Life coaching, weten dat jij unieke behoeften hebt. Een sterke passie is vereist om jezelf te beschrijven. Sommige mensen hebben Accountability nodig, iemand die hen verantwoordelijk houdt of een structuur waarin ze zich veilig voelen. Bovenal heb je iemand nodig die luistert en reageert.

Zo helpen we mensen:

1. We geven je tools voor je leven – een Sharpie of andere simpleitizer die je de hele dag door kunt gebruiken, voor kleine dingen. Bijvoorbeeld: als u vergeet de tandarts te bellen voor uw halfjaarlijkse controle, kunt u dat prikje gebruiken om uw vergeetachtigheid onder de aandacht te brengen.

2. het garanderen van je energie en tijd is veel meer als je een regelmatige routine hebt. Dit kan een uitdaging zijn voor mensen met zeer weinig socialisatie of vrienden die uw gewoonte om naar de tandarts te gaan niet delen. Daarom raden we klanten aan om in te stemmen met een routine voor één doel, twee doelen en drie andere doelen die ze kunnen kiezen. Het helpt hen om een ​​gedeelde misvatting te hebben over wat het betekent om hun lichaam te eren.

3. We zorgen voor intellectuele stimulatie in de vorm van uitdagingen en leuke activiteiten die voor jou leuk kunnen zijn. Moedig de natuur in je aan, zo vaak mogelijk, om je hersenen te helpen al haar hulpbronnen te voeden en te verjongen.

4. activiteit is van cruciaal belang voor de hersenen omdat oefeningen "gelukkige chemicaliën" vrijgeven die helpen om stress te verminderen, je nieuwe energie te geven en positief te reageren op een positieve mentale en fysieke gezondheid.

5. Negatieve ionen zijn een belangrijk onderdeel van het algehele welzijn. Negatieve ionen verplaatsen geluid in feite en Mercurius (iao qi) is een veelvoorkomend mentaal hulpmiddel dat mensen gebruiken om hun kanalen te openen en het filtersysteem van hun hersenen te verbeteren. We raden aan om af en toe naar buiten te gaan, de frisse lucht in te ademen en de bomen in hun natuurlijke omgeving te bekijken; je zult versteld staan ​​hoe rustgevend en energiek het is.

6. Melbourne Healing geeft je tools en technieken om je perceptie van de reguliere geneeskunde te transformeren. Melbourne Healing kan worden onderverdeeld in drie belangrijke componenten:

1. Directe tijdelijke voordelen van systematische universele behandeling (SETS)

2. Opzettelijke universele behandeling (SOA)

3. Denkbeeldige genezing (IVH).

SETS is een uitgebreide reeks preventieve en curatieve therapieën die de oorzaak van ziekte verhelpen. SOA-zelfzorg is nuttig om operaties en andere medische procedures te vermijden en helpt u in een vertrouwdere positie te komen dan voordat u ziek werd.

BELANGRIJKermanWat je eet heeft een enorme impact op de gezondheid van je hersenen en je welzijn. De juiste voeding (zoals goed fruit, groenten, volle granen en eiwitten) is essentieel voor een goed functionerend lichaam en geest. U zult merken dat volledig natuurlijke producten betaalbaarder en overvloediger zijn dan ooit tevoren. U zult het ook gemakkelijker vinden om helder, zoet water te drinken, dat de belangrijkste en overvloedigste voedingsbron van uw lichaam is. Probeer ten minste 70% alkalisch water in uw dieet op te nemen. Als het niet mogelijk is om alkologisch de lichaamscollector voor opgeloste vaste stoffen op te drinken, voeg dan 10 mondwaterkristallen toe aan het extract.

DUIZENDENHeeft u de statistiek gehoord dat 20% van uw hersenen uit de mindere elementen kan bestaan? Dit betekent dat de optimale verhouding van magnesium, kalium en omega 3-vetzuren slechts 25% van uw optimale inname mag zijn? We zouden ervoor kiezen om thee of sap te drinken, maar dat is niet optimaal. Dit vorige leven hebben we op school geleerd dat thee op je beurt wacht. Dit is virtueel en educatieve wanpraktijken. Wat u drinkt, heeft een krachtige invloed op uw gezondheid. Waar een wil is, is een weg!

Als u alleen frisdrank drinkt, is uw verhouding calcium tot fosfor zodanig dat er zure afvalstoffen van de nieren in de urine terechtkomen. Deze uitslag kan verschijnen als jichtaanvallen. Hoge niveaus van fosfor (frisdrank, commercieel bereide puree, afgeroomde erwten en bonen, magere cressen) kunnen genoeg zuur veroorzaken om het lichaam van zuurstof te voorzien, waardoor veel artsen het urine-pH-stenen noemen. Oxylisatie is de ontzuring van urine. Omdat de pH-stenen darmontsteking zijn, verplaatsen ze zich snel door de nieren, waardoor de functie van de nieren verslechtert.

Bovendien moeten de nieren afgewerkte urine kunnen afscheiden en absorberen. Veel, zo niet de meeste, nierstenen ontstaan ​​door te weinig productie en door het onvermogen van de nieren om veel meer lichaamsvocht op te nemen.

Author Image
Jean Fleming