Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Gezondheid

Hoe werd mijn passie zo

 

 

 

Dit is mijn eigen vertaling.

Life coach in Amsterdam komt naar je toe alsof ik op je wacht. Het is een mooi nummer, kom alsjeblieft. Ik hoop dat het voor jou ook zo is.

De ‘Seirefixed’ tussen jou en mij, zeker na verder onderzoek, zal zeker een van de meest beveiligde relaties in je leven zijn. Ik zal je de hele tijd in de gaten houden. Je zult alleen de goede dingen in je leven opmerken. Je zult je levendiger en energieker voelen. Je zult helderheid krijgen over de manier waarop je met moeilijke situaties kunt omgaan en problemen kunt oplossen, je zult stoppen met proberen jezelf te rechtvaardigen, je zult stoppen met jezelf te vergelijken met anderen en je eigen unieke zelf zijn, als de persoon die je wilt zijn.

Persoonlijkheid begrijpen, je levendiger voelen, problemen opgelost, sterke punten gevonden en meer levend….het is zo fijn.

We leven zo goed als we kunnen. We zullen iedereen uitnodigen voor het feest en alleen de mensen uitnodigen die in ons geïnteresseerd zijn. Ze zullen je niet beledigen, ze zullen je eren.

We zullen het gezelschap hebben van veel verschillende mensen die een aantal van dezelfde passies beleven als wij. Sommigen van ons hebben maar één persoon in hun hart, maar “ze zijn allemaal hetzelfde, allemaal een deel van mij. “We zullen de inspiratie tijd in het leven hebben, de duidelijkheid dat het mogelijk is om je eigen toekomst te creëren. TV is bijna waardeloos, en producten werken niet.

We zullen meer creativiteit hebben, omdat we dat toepassen op ons bedrijf, wat de passie van ons bedrijf is, wat ons leven is, wie we willen zijn.

Zelfs terwijl ik deze woorden typ, zie ik mijn cliënt ontspannen, glimlachend. Hij eet heel langzaam terwijl hij naar zijn eigen eetproces kijkt, en ervan geniet. Hij kijkt ook niet naar mij terwijl ik eet. Hij is alleen geïnteresseerd in hoe ik mijn proces voortzet. Hij kan zien dat dit belangrijk voor me is. Op een gegeven moment hield hij zijn gloednieuwe piano in zijn handen en had een verbazingwekkend en onthullend moment.

Vraag jezelf af wat je passie is. Of je nu een blokje om rent, in je auto stapt om naar een afspraak te gaan, of naar een ander continent vliegt, of een bezoek brengt aan ergens waar je nog nooit bent geweest. Alles (dat je gedachten afleidt van het feit dat je in een kantoor zit te wachten). Doorbreek de beperkte opvatting van wat je kunt doen.

Er is maar iets wat je beter kunt doen dan wat je nu doet.

En toch, om de een of andere vreemde reden, hoe ouder we worden, verliezen we deze mentaliteit. Als tweejarigen een tijdje lopen, denken we misschien zelfs dat we de lucht gaan schilderen. Of naar de dierentuin te gaan. Of wat het dan ook is dat je zo enthousiast maakt. Het gaat erom dat je je passie neemt en de grote ster wordt. Het leven gaat gewoon over leven, niet meer of minder dan wat je nu doet.

Dit is mijn grootste passie. En dan nog wat…

“Hoe is mijn passie zo’n pijn geworden?”

“Hoe heeft mijn passie de hele kudde omringd?”

“Hoe…herinner je je zo’n pijn?”

“Is er een unieke betekenis voor mijn pijn?”

“Wie wil ik zijn als ik mijn passie doe?”

“Wat doet mijn passie voor mij?”

“Weet je wat je nu aan het doen bent?”

“Ik weet het, maar wat is het?”

“En wat is dat?”

“En hoe staat het in verband met mijn huidige situatie?”

“Wat hebben we besproken voor elke stap van je reis?”

“Ik zal mijn club uitstellen en het volgende uur spelen.”

“Wil je aandringen?”

“Ik sta al, dit is geen alternatief voor het andere.”

“Wat wil ik van je?”

Lees meer…

Personal coach Amsterdam

Business coach Amsterdam

Author Image
Jean Fleming