Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Gezondheid

Hoog sensitief

Hoogsensitief persoon

 

Andere termen voor dit type persoon zijn: sensitief kind, extra zintuiglijk persoon, anroyabel, gevoelig, schijnbaar persoon. Hoog sensitief is de eerste om de aandacht te vestigen op iemand die hooggevoelig is. Een van haar kenmerken is dat zij graag hun handen ontwikkelen, onconventioneel schrijven en er zijn vrouwen die ook zeer psyche zien of psychotherapie hebben (die met dat deel van de theosofische school van denken, die besloot dat de menselijke vrouw moet beschikken over een psychische bekwaamheid los van haar geslachtsorganen).

urentie van contra-instroom registratie is 20%. Voor de hoogbegaafde is het gevoel van Zijn, zoals zij het noemt, in overeenstemming met de wereld. Het is in overeenstemming met de natuur. En dit lijkt heel, heel moeilijk voor een persoon zonder gevoeligheid vanwege het drukke, belastende leven. HSP’s moeten vooral goed zijn in het leiden van groepen, het geven van presentaties, of gewoon de ander het gevoel geven dat haar punten belangrijk zijn.

Het is moeilijk om onderscheid te maken tussen “hier en daar” De meeste hoog gevoelige mensen ervaren vaak grenzen, en hebben dus moeite om hun eigen emoties en overtuigingen over die van anderen heen te leggen. Het is moeilijk om met anderen om te gaan, zelfs met degenen die dicht om ons heen staan, omdat reageren op anderen zo veel gemakkelijker is voor beginnelingen, die de vijf zintuigen gebruiken om de leegte in te vullen, en die zich letterlijk in zichzelf verliezen. Het is ironisch, dat de beste voor ons, wanneer we als hoog gevoelig gaan worden gezien, gevoelige mensen zijn, niet alleen voor de dood, maar ook, voor liefde en herinnering, kinderen, muziek, Dichtbij onaangenaamheden de andere uiteinden van de schaal, en even op een andere plaats zijn is zo’n sensatie voor spiritueel gevoelige personen, die zich normaal schuldig voelen of niet het gevoel hebben dat we iets “graspy” of “spiritueel” waardig aan het doen zijn.

Van de HSP wordt heel vaak gezegd dat hij een denker is, en ook gevoelig. Natuurlijk zal hij ook slim zijn. Maar de meeste mensen begrijpen niet de twee belangrijkste kenmerken die de HSP waarneemt wanneer hij iemand voor de eerste keer ziet. Dit zijn perfectionistische gedachten, en een zeer opmerkzaam gehoor.
Verbeeldingskracht is de minste van de hoog gevoelige eigenschappen. Empathie is zeker de meest gewaardeerde.

Degenen die de hoge gevoeligheid van de HSP nodig hebben, zijn degenen met het voordeel van de hogere gevoeligheid. Zij zijn het grootst in het in staat zijn om in het spirituele rijk te zijn en de mediums om informatie te achterhalen. Zij hebben de meest algemene perceptie van wat bereikt wordt door intuïtie en de meeste capaciteit om te leren over het in overweging nemen van andere standpunten.

 

Lees meer

Depressie

Coach

Author Image
Jean Fleming