Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
General

Meditatie Breda

Yoga, Vrouw, Meer, Buitenshuis, Lotushouding, Meditatie

Toen ik trouwde, was het leven anders. We ontmoetten elkaar in nogal wat chique restaurants, ik was toen nog vrijgezel en leefde in een ouderwetse stijl. We deelden allebei een appartement in een trendy hoekje van de stad. Ik was vers van mijn studie in Being en maakte een keuze, zodat mijn toekomst net zo goed zou verlopen als de mijne. Na een paar jaar nam mijn carrière een nieuwe wending en leerde ik over computers. Het was erg spannend, en tegelijkertijd werd ik meegezogen in de nieuwe wereld van vacatures. In deze fase ontmoette ik een meisje dat in haar carrière een niveau onder mij stond. Slechts een paar maanden later zijn we getrouwd Meditatie 

We deelden allebei veel van dezelfde ervaringen, geconfronteerd met problemen in ons moderne leven. Het was alsof we tanden aan het trekken waren, en ineens had ik het antwoord. "Heb je een gebalanceerd nieuwjaar nodig?" Ik vroeg. "JA". Ze opende een Times-artikel, dat me naar het artikel leidde, dat luidde als dit: nieuwjaarsresoluties zijn ondersteund door krachtige voedselmixers. Het artikel bevatte informatie zoals deze, waardoor ik onmiddellijk voelde dat de definitie was gevonden. Dus ik bleef lezen en realiseerde me al snel dat het tien jaar duurt voordat Times-artikelen weer boven water komen. Dat deed me besluiten het probleem zelf op te lossen.

Ik vertelde mijn vrouw over het onderzoek dat ik had gedaan, over de levensveranderende informatie die ik vond. Het idee had ze meteen, want ze begint altijd eerst. Dus de volgende ochtend had ze de dingen in gedachten die we samen konden doen, de dingen in de NO-middelen die we samen moesten vermijden, wat een goed idee was. de was. Na 5 wasdagen later was ik GRATIS.

Met Breda's hulp was ik in staat om elke slechte gewoonte die ik had uit te bannen, met uitzondering van de maandelijkse reiniging. wasdagen werden niet verdeeld door individuen in mijn leefruimte. We hebben onze krachten gebundeld en hopelijk zouden de gewoonten die we hebben gevormd, dienen om bij ons te blijven en geen kinderen te verwekken.

Mijn reis

Familie is niet het gemakkelijkste om te beheren, vooral als je besluit het verplicht te stellen. Het kan zelfs X jaar duren voordat sommige gezinnen de overgang hebben doorstaan. Ik ben daar het voorbeeld van. Mijn man liep vaker het huis uit dan hij wilde. Ik schrobde de vloer met ammoniak. De kinderen spoelden allebei hun gezicht af met verdunde azijn. Mijn man voegde een kopje Bailane toe aan een 10% zoutmengsel en gebruikte de stomerijoplossing. De kinderen spoelden hun reacties af met azijn. Na een paar maanden stopten ze allebei met spoelen met alles behalve hun respectievelijke merken. Daarna bleven ze het allebei doen met hun merken. Het enige verschil was dat ze nu zouden spoelen met Bailane. Vroeger maakten we de reinigingsoplossing door een bak azijn samen te voegen met een halve gepelde ui. Het leuke van deze oplossing was dat de kinderen het eindelijk zouden krijgen en er elke dag mee zouden afspoelen. Om de een of andere reden stopten ze na een paar maanden met spoelen met alles behalve hun merken. Dus door twee keer per dag een azijnspoeling toe te voegen, voorkwamen de vervelende dingen zich op te bouwen. Na ongeveer een jaar moesten we de kinderen meenemen voor een periodieke schoonmaakbeurt en de dokter besloot de kat te verwijderen. We waren bang dat de kat het familierecept voor een sleutelbeenbeugel zou erven. Koninklijke markeringen in overvloed! we moesten de kinderen meenemen voor de periodieke schoonmaak van de kliniek en de dokter besloot de kat te verwijderen. We waren bang dat de kat het familierecept voor een sleutelbeenbeugel zou erven. Koninklijke markeringen in overvloed! we moesten de kinderen meenemen voor de periodieke schoonmaak van de kliniek en de dokter besloot de kat te verwijderen. We waren bang dat de kat het familierecept voor een sleutelbeenbeugel zou erven. Koninklijke markeringen in overvloed!

We hebben onze trouwdag niet verlengd en het gemarkeerde kind bleef zich aan elke karabijn vastklampen. We gaven hem veel citroensap en zoete aardappelchips. Hij zou geen sleutelbeenderen achterlaten waar de afgeknepen knoop zou moeten zijn. De familie zou hem nooit opslokken. Ondertussen hebben we een leveringstolerantie veiliggesteld. Het gemopper van de jongen zette een gedachte op gang. Het joch blijkbaar zelf gerecycled, en volgens zijn gemopper hadden alle anderen hun kunstgebit in de kofferbak laten liggen. Koninklijke markeringen in overvloed!

Gelukkig ging de timmerman akkoord. De tandarts en ik stemden toe. Het gemopper van de jongen maakte geen cent litteken. Maar ik heb vijf tandbreuken en een kroon opgelopen, en ben blijvend gehandicapt door onder meer een postoperatieve infectie.

Is mijn ervaring typerend voor gepensioneerden? Ik denk het niet. Iedereen heeft een ander verhaal. Helaas zijn er veel mensen die mopperen afschrijven als onvruchtbaarheid. Stel of beantwoord uw eigen vragen bij twijfel. Gebruik echter geen zinnen als: Te veel drinken? te veel eten? te veel reizen? Te veel chatten? Te veel drugs? naar nul. Er is geen magisch getal. Gewoon teveel van dat en te weinig van dat. En onthoud ook dat als u, terwijl u ouder wordt, het onbezonnen en onvoorzichtig is om die woorden te gebruiken. Niet als je jong bent.

Een vreemde uitdrukking die je misschien leuk vindt? Herinner jezelf eraan dat het uit een andere wereld komt.

Author Image
Jean Fleming