Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Gezondheid

Waarom u een business coach zou moeten inhuren

Nalatenschapscoach

 

Voor sommige mensen kan een nalatenschapscoach gewoon een goede vriend zijn die belangstelling heeft voor uw gezondheid, financiële situatie of persoonlijke/zakelijke groei en die precies de juiste persoon kan zijn om over u te vertellen. Zij zijn vaak zeer levens- en zakelijk onderlegd en hebben de wens om u ontzag in te boezemen.

Een aka-professionele boedeladvocaat die ik ken runt een miljoenenbedrijf om anderen te helpen. Het zijn geweldige mensen en – stel dat een cliënt gaat scheiden, dan is dit de persoon met wie ze contact zullen opnemen om hun zaken te bekijken. Zij kennen hun zaken en zullen in staat zijn uit te leggen wat te doen in elke situatie. Voor iemand die beslist wat hij moet doen als hij met pensioen gaat, op het punt staat zijn eerste huis te kopen, of een huis verkoopt, zou deze persoon de meest behulpzame persoon in de frontlinie zijn.

Velen van ons weten niet goed wat we tegen iemand willen zeggen als we overgaan. Het nieuwe zakelijke landschap dicteert wat wel en niet werkt in termen van marketing. Het is dus uiterst belangrijk om de zakelijke interacties op te zetten met mensen die u aantrekt, de mensen met wie u tijd doorbrengt en uiteindelijk de mensen die u in dienst neemt.

Een bedrijfscoach van epidemische proporties zal verschillende cliënten hebben. Hij zal zeker klanten hebben die komen en gaan en klanten die blijven, zodat hij de zaak regelmatig kan vernieuwen.

Waarom zou ik een business coach inhuren? Wayne Dyer zegt elke dag. -elke dag. Hij zei dit elke dag toen ik hem jaren geleden voor het eerst ontmoette. Wayne Dyer is een zeer traditionele man die bijna twee decennia lang aan duizenden mensen fysieke energietherapie heeft onderwezen.

Wayne was zo grappig als hij oneerbiedig was en lichter dan water. Hij sprak over vele films waarin hij een plaats innam omdat hij zo licht was. Maar dat licht kwam met een niveau van vuilnis dat darmvoedend was. Die duisternis was gewoon niet mij. Wayne zei dat het is waar weerstand bestaat en het is niet heilig. Hij zei dat het zo snel gaat, ik was meer als een traag bewegende woeste oceaan.

Bovendien betaalde ik veel geld vooraf voor een coach. Ik betaalde veel meer dan bijna iedereen die ik ontmoette. Ik betaalde extra voor deze speciale acne behandeling. Hij ging door op alle kosten van mijn uitgaven van 10 zelfs 50 dollar aan een coach, juridische en andere kosten niet meegerekend.

Hij gumde uit wat ik niet uit wilde gummen. Hij hielp me alles wat ik op mijn eigen pluizige gum wilde zetten, er nieuw overheen te leggen. Vaak als ik wat financiële problemen uit het verleden doe, ga ik naar een financieel planner om wat kredietproblemen op te lossen. Wayne gaf me een verantwoordelijkheidsplan en een reden om nu te beginnen. Nu, een business coach of een full time professional is misschien ideaal, maar een coach is essentieel voor het bereiken van elk doel. Ik zeg tegenwoordig zoveel meer omdat een coach niet alleen toen belangrijk was, het is essentieel in de huidige staat van het universum.

lees meer:

Author Image
Jean Fleming