Info

The hedgehog was engaged in a fight with

Read More
Gezondheid

Wat weet je over je depressie?

Depressie behandeling

In het geval dat je in gesprek bent met een vrouw en aan het eind van de interactie draait een van hen zich naar je toe en zegt: “Je leek aardig vandaag, maar ik heb gewoon geen zin om over je depressie te praten.”

Het is waarschijnlijk dat deze patiënt geen koesterende relatie met een geschikte volwassene heeft ervaren. Vaak zullen hulpverleners en hun patiënten worstelen om te definiëren en te praten over wat behandeling voor hen betekent en dit kan ertoe leiden dat cliënten het belang van aanmoediging, liefde en steun uit het oog verliezen.

Dit kan heel moeilijk zijn voor een hulpverlener om door heen te navigeren. Deze specifieke cliënt kan het antwoord echter gemakkelijk vinden in het feit dat zij tijdens de interactie opmerkte dat zij de hele tijd aan haar depressie dacht.

“Wat bedoel je?” vraag je.

“Ik begrijp je niet,” zegt ze. “Je begrijpt me niet. Wat je zei zat me echt dwars. Ik voel me niet goed als ik aan mijn depressie denk. Ik praat er niet graag over.”

Onvoldoende socialisatie en androgenen zijn risicofactoren voor het ontwikkelen van een depressie. Er is gerapporteerd dat de androgeenspiegel 50-70% hoger is bij vrouwen met beginnende symptomen, en dat 20-30% van de vrouwen met symptomen ten minste twee jaar symptomatisch zal blijven.

EEN PRACHTIG GEBRUIK VAN PREVENTIEVE BEHANDELINGEN

Wij hebben ontdekt dat het toevoegen van cognitieve gedragstherapie, met insuline gevoeligheidstraining, foliumzuur, vitamine B6/B12, melatonine, en bevolkings- en werkplektherapie allemaal effectieve manieren zijn om het leven van vrouwen met een depressie te verbeteren.

Bovendien bevelen wij een opeenvolgende reeks veranderingen in het dieet aan om de totale hoeveelheid conserveermiddelen, additieven en chemicaliën in levensmiddelen te verminderen.

Bijvoorbeeld, als u momenteel twee tot drie glazen frisdrank van 1,5 liter per dag drinkt, voeg dan een sinaasappel of twee sinaasappels toe. Een portie spaghettisaus uit blik van acht ons (2 L) en een zak bevroren maïs in het weekend. Al deze producten bevatten hoge concentraties conserveringsmiddelen en chemicaliën. Als u van pikant eten houdt, van  beef en varkensvlees, van hard azijn houdend eten, van cafeïne en andere chemicaliën, dan zullen deze voedingsmiddelen uw vastberadenheid echt op de proef stellen.

Hier zijn enkele voedingsmiddelen waarvan is aangetoond dat ze goed werken tegen depressie:

Het is duidelijk dat sommige medicijnen slaperigheid veroorzaken. Laat u niet ontmoedigen, uw arts kan u helpen deze bijwerkingen te omzeilen.

Het verdient de voorkeur om in een comfortabele en gemakkelijke houding te zitten, maar als dat niet mogelijk is, neem dan een houding aan waarbij u uw benen iets kunt optillen.

Het is belangrijk een continue zuurstofstroom in stand te houden om het metabolisme te verbeteren en alle organen van zuurstof te voorzien.

Lees meer:

Depressie kliniek
ggz kliniek
chronische depressie

 

Author Image
Jean Fleming